Westfriesland

Bekendmaking finalisten Westfries Ondernemergala (update)

REGIO – Vrijdagavond om 20.15 uur mogen wij van Westfrieslandinbedrijf.nl de namen van de finalisten voor het Westfries Ondernemersgala van 13 februari bekend maken. Presentator van het gala, Chris Wobben zal dit presenteren, samen met de hoofdredacteur van deze website, Alex Gitzels.

Het gaat om de laatste drie bedrijven die kans maken op de WBG Runner Prijs en de Rabobank Westfriesland Méér Prijs. Een van deze bedrijven gaat de opvolger worden van Sense Keukens (WBG Runner up) en Van der Linden Van Sprankhuizen (WF Méér Prijs).

Gala avond

Het gala vindt ook dit jaar weer plaats in Schouwburg Het Park. Presentator is Chris Wobben uit Hoorn, die sinds enkele jaren als NOS langs de lijn sportverslaggever vele sportwedstrijden mag verslaan en ook als presentator steeds vaker gevraagd wordt bij grotere evenementen. Mireille Kaptein, algemeen directeur van zuivelbedrijf Kaptein in Heiloo en tevens Zakenvrouw van het Jaar 2019 zal haar ervaring met het ondernemerschap delen en Najib Amhali voegt aan de avond de gulle lach toe. Anita Meijer gaat het podiumprogramma afsluiten met een spetterend eind optreden, de start van de grootse netwerkborrel.

Kijk live mee

Vanaf 20.15 uur kon je live meekijken Vian onze livestream op facebook. De gehele video is hieronder via Youtube nogmaals te bekijken.

De finalisten van de WBG Runner Up prijs zijn:

 • Imming Logistics Fine Art BV – De Goorn
 • Biocare Products – Opmeer
 • Oranje Buiten – Hoorn

De finalisten van de Rabobank Westfriesland Meer Prijs zijn:

 • 706 seating Group – Zwaag
 • Plantenkwekerij Gitzels BV – Werverhoof
 • Knipping Kozijnen BV- Zwaagdijk

Gala avond

Kaarten voor het Westfries Ondernemersgala zijn te koop voor € 49,95 (incl BTW) en in combinatie met een diner vooraf voor €149,95 (inc BTW). Dat kan via www.wfgala.nl. Mocht u er dit jaar niet bij kunnen zijn, dan zal WestfrieslandinBedrijf via facebook alle prijsmoment live streamen naar elke huiskamer in Westfriesland, Nederland of waar ook. Volg facebook/Westfrieslandinbedrijf  nu al om al het zakelijke nieuws uit de regio te weten.

Genomineerde Van der Valk Publieksprijs

De genomineerde vijf bedrijven voor de Van der Valk Publieksprijs mochten wij al eerder bekend maken. Inmiddels zijn de genomineerden bedrijven druk bezig om stemmen te werven voor deze publieksprijs. Het stemmen is tot net voor het gala mogelijk.

Genomineerden Van der Valk Publieksprijs

Voorzitter Ondernemersgala WF Colin van der Laan geeft aan Casper Naber het woord om de genomineerden van de Van der Valk Hotel Hoorn Publieksprijs bekend te maken.Lees verder via: https://westfrieslandinbedrijf.nl/2019/westfriesland/genomineerden-van-der-valk-publieksprijs-zijn-bekendgemaakt/#Zakelijk #nieuws uit Westfriesland? Volg Westfriesland in Bedrijf.nlWij feliciteren Kareltrans Bedrijfswagens Bouchier Sport 2000 Veldhuis Zonwering Rolluiken BV Buysman Kruiden Sportcentrum Hoorn met hun #nominatie.

Gepostet von Westfriesland in Bedrijf am Freitag, 13. Dezember 2019

De genomineerden zijn:

 • Veldhuis (zonnewering, rolluiken en garagedeuren)
 • Bouchier (sportwinkel Hof van Hoorn)
 • Kareltrans (Persoons- en bedrijfswagens)
 • Sportcentrum Hoorn
 • Buysman (verse kruiden)
Bekendmaking finalisten Westfries Ondernemergala (update)Populair deze week

To Top
*/ ?>