Westfriesland

Genomineerd Publieksprijs WFGala: Bouchier Sport niet zomaar een sportwinkel

REGIO – Een van de prijzen tijdens het Westfries Ondernemersgala van 13 februari in Schouwburg Het Park, is de Van der Valk Publieksprijs. Wij mochten de genomineerden al eerder bekendmaken en vroegen aan alle vijf de bedrijven om zich voor te stellen. Tot en met eind januari stellen de genomineerden zich voor: Kareltrans Personenauto’s, Veldhuis Zonnewering, Bouchier Sport, Sportcentrum Hoorn en Buysman Kruiden. Stemmen kan via deze pagina van www.wfgala.nl.

Deze serie is een samenwerking tussen de redacties van OnsWestfriesland.nl (dagelijks nieuws), Westfrieslandinbedrijf.nl (zakelijk nieuws) en Werkbij Westfriesland (Carriereplatform van opleiding naar werk in de regio).

Bouchier Sport

Bouchier Sport is niet zomaar een sportwinkel. “Bouchier Sport is een van de meeste geliefde sportwinkels in de regio: Met een totaal oppervlak van 2500m2 biedt Bouchier een ruim en breed assortiment van sportartikelen, waardoor we zo veel mogelijk sporters kunnen bedienen”, vertelt Michel Bouchier enthousiast.

Familie Bouchier

Bouchier Sport 2000 wordt gerund door Michel, Leonie en Marloes Bouchier. Samen met vader Guus zijn ze in 2009 dit avontuur begonnen. Guus had jarenlang diverse sportzaken in Hoorn, Purmerend en Zaandam. Momenteel is er alleen nog een Bouchier winkel op de van Aalstweg in Hoorn. Michiel: “Hier zitten wij met veel plezier, klanten kunnen gratis parkeren en we zijn 7 dagen in de week open. Samen met een top team van specialisten ontwikkelen wij ons steeds meer in de nieuwe technieken van de sport.”

In de wintermaanden richt de winkel zich extra op de wintersport met een assortiment van 1500 m2 aan wintersportartikelen. Leonie: “Met een groot scala aan merken bieden wij voor iedereen wat wils. Onze winkel wil zich onderscheiden op gebied van kennis, kwaliteit en service. Wij bieden diverse services om iedereen zo goed mogelijk te bedienen. Zo maken wij wandelschoenen, skischoenen en inlegzolen op maat. Soms zitten klanten wel 2 uur bij ons op de bank om de juiste skischoen aan te meten.”

Elke sport

Daarnaast bieden zij een hardloop- en voetanalyse aan, bespannen rackets, bieden de mogelijkheid om je kleding te laten bedrukken en kan je bij hen terecht voor je ski- en snowboard onderhoud. “Welke sport je ook beoefend bij Bouchier staan onze specialisten voor je klaar om jou te voorzien van advies”

Het is een publieksprijs dus wil Marloes nog iets toevoegen. “Net als onze klanten zijn wij altijd gedreven in het beoefenen van onze sport, wij gaan geen wedstrijd uit de weg. Daarom willen wij deze prijs maar al te graag winnen. Help jij ons naar de prijs?”

Bouchier Sport is gevestigd op de Doctor C.J.K. van Aalstweg 7-C, 1625 NV Hoorn. Website: bouchiersc.nl

Genomineerd Publieksprijs WFGala: Bouchier Sport niet zomaar een sportwinkelPopulair deze week

To Top
*/ ?>