Westfriesland

Hoornse Social Blue neemt Netofex uit Groningen over

HOORN – Het Hoornse Social Blue heeft 100% van de aandelen overgenomen van Netofex uit Groningen. Waar het Hoornse bedrijf tot de wereldspelers behoord met leads via facebook vult de nieuwe aankoop de kennis in werving van leads via online adverteren aan.

Social Blue zal Netofex integreren in haar bedrijf maar behoud het kantoor en het personeel in Groningen. Door deze overname groeit Social Blue naar wereldwijd 130 medewerkers. “De overname van Netofex past goed in onze ambitie om te groeien naar de koplopers van lead generatie wereldwijd”, aldus CEO Tim Roomer.

Met deze aankoop gaat Social Blue verder dan alleen het werven van leads via facebook. Met de kennis uit Groningen worden ook stappen gezet naar online adverteren via banners en zoekmachines.

Over Social Blue

In 2013 richten Tim Roemer en Ramon Casander het bedrijf Social Blue op. Naar eigen zeggen zijn zij inmiddels de grootste facebook lead generator in de wereld. Naast het hoofdkantoor in Hoorn zijn er de afgelopen jaren ook kantoren geopend in Canada, Engeland, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Singapore. Begin van 2020 kwamen door kantoren in Mexico en Sweden voor de Zuid-Amerikaanse en Scandinavische markt.

Hoornse Social Blue neemt Netofex uit Groningen overPopulair deze week

To Top
*/ ?>