Westfriesland

Moso gaat door na brand; “De continuïteit staat niet ter discussie”

ZWAAG – De grote brand vrijdagavond op Zevenhuis heeft de panden van Moso International en Defrancq in de as gelegd. Het bedrijf kijkt hooptvol vooruit. “Op dit moment werken we met man en macht aan het opstarten van de werkzaamheden op een andere locatie”, meldt Paul Vriend, Manager Commercial Unit BeNeLux bij Moso International BV op Linkedin.

“Tot ons grote verdriet is er op vrijdagavond 21 februari 2020 door onbekende oorzaak brand ontstaan in het magazijn van Moso International BV in Zwaag. Helaas moet het volledige hoofdkantoor van MOSO als verloren worden beschouwd. Gelukkig waren er geen mensen aanwezig in het pand en zijn er geen personen gewond geraakt. Over de oorzaak van de brand en over de grootte van de schade kunnen we nog geen uitspraken doen.”

Foto Alex Gitzels/Westfriesland Media

Weer opbouwen

Vriend geeft aan de MOSO goed verzekerd is. “Op dit moment werken we met man en macht aan het opstarten van de werkzaamheden op een andere locatie. Hoewel het hoofdkantoor zwaar is getroffen, blijft onze organisatie wereldwijd overeind. De continuïteit staat niet ter discussie.”

“Wij zijn zeer strijdvaardig en zijn er zeker van dat wij hier, met alle aangeboden hulp, sterker uitkomen. Wij danken iedereen voor de hartverwarmende reacties.”

‘Sterker terugkomen’

Een van deze reacties komt van mede ondernemer die recent een grote brand heeft meegemaakt, Jan Willem Algra van Karsten Tenten. “Wij voelen intens met jullie mee! Het verlies is groot maar met jullie mooie team, sterke naam en mooi netwerk ben ik ervan overtuigd dat jullie sterker dan ooit terug komen!”

Moso gaat door na brand; “De continuïteit staat niet ter discussie”Populair deze week

To Top
*/ ?>