Westfriesland

Nieuwe tussenstand Van der Valk Publieksprijs bij Ondernemersgala

REGIO – Donderdag 20.00 uur is het exact nog drie weken voordat het Westfries Ondernemersgala van start gaat. Bij de ondernemers van de 11 genomineerden bedrijven zal de spanning al wat gaan toenemen. Het zijn niet zomaar prijzen die worden uitgereikt op donderdag 13 februari 2020. Het zijn dé Westfriese ondernemersprijzen, waarbij de winnaars, maar ook zeker de overige genomineerden, elk in de spotlight staan.

Het beloofd de avond een gezellige avond te worden. Colin van der Laan, voorzitter van het Ondernemersgala laat onze redactie weten dat het diner inmiddels is uitverkocht. Voor de gala avond zijn nog wel kaarten beschikbaar. “Maar de verkoop gaat hard.” Zoals elk jaar bestaat het avond uit twee delen. Met presentator Chris Wobben die Zakenvrouw van het Jaar 2019, Mireille Kaptein en cabaretier Najib Amhali aan de zaal mag introduceren en waarbij zangeres Anita Meyer de afterparty zal verzorgen.

Van der Valkpublieksprijs

Het publiek kan nog altijd een keuze maken voor de Van der Valk publieksprijs. Daarvoor zijn dit jaar genomineerd: Kareltrans Personenauto’s, Veldhuis Zonnewering, Bouchier Sport, Sportcentrum Hoorn en Buysman Kruiden. Stemmen kan via deze pagina van www.wfgala.nl.

Bij de nieuwe tussenstand van 23 januari 2020 rond 18.00 uur is dit de top3 (in willekeurige volgorde): Kareltrans, Sportcentrum Hoorn en Bouchier Sport. Deze laatste is geklommen in het aantal stemmen. Tijdens de vorige bekendmaking stonden zij nog net buiten de top 3. Ook dit keer vult Colin aan, dat ‘onderlinge verschillen tussen de nominaties zijn klein’.

Updates

Houdt Westfrieslandinbedrijf.nl in de gaten voor meer nieuws over het Westfries Ondernemersgala voor maar ook zeker tijdens het gala van 13 februari. Volg ons op facebook en linkedin.

Nieuwe tussenstand Van der Valk Publieksprijs bij OndernemersgalaPopulair deze week

To Top
*/ ?>