Westfriesland

Nog enkele kaarten voor gratis workshops ‘Liefde voor je Vak’-week

HOORN – Speciaal voor de Hoornse ondernemers organiseert de gemeente Hoorn tussen 10 en 14 februari gratis workshops om mkb’ers of zzp’ers te helpen met groeien en ontwikkelen. Ondernemers hebben zelf onderwerpen aangedragen tijdens het ondernemersontbijt in november. Het thema bij deze week is ‘Liefde voor je vak-week’.

Maandag 10 februari was om 15.00 uur de aftrap door Barbara Bisschop van BigDataHub Alkmaar. Zij hield een workshop over het gebruik van Big Data in het Statenlogement in Hoorn.

 

Voor de onderstaande workshop zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Aanmelden kan via t.klaver@hoorn.nl.

Workshops mkb/zzp-ers

 • Donderdag 13 februari – Personeel vinden en binden
  Tijd: 15.00-17.30 uur
  Gastspreker: PAVO Advice
  Medewerkers zijn het visitekaartje van je bedrijf. Klanten doen zaken met medewerkers en niet met je merk. Maar hoe vind je de juiste mensen voor je bedrijf en hoe zorg je ervoor dat ze langere tijd met plezier voor je willen werken? In deze workshop krijg je aantal tips en handvatten om talent te vinden en binden.
 • Vrijdag 14 februari – De mens is de zwakste schakel in informatiebeveiliging
  Tijd: 15.00-17.30 uur
  Gastspreker: Beerepoot Automatisering
  Als het gaat om informatiebeveiliging is de mens de zwakste schakel. De mens is niet te programmeren zoals een computer. In deze sessie krijg je inzicht in de meest voorkomende gevaren en tips om risico’s te beperken. ICT-beveiliging met een Westfriese nuchtere aanpak.

 

Nog enkele kaarten voor gratis workshops ‘Liefde voor je Vak’-weekPopulair deze week

To Top
*/ ?>