Westfriesland

Ondernemingsverkiezing OVNH uitgesteld naar 3 november 2020

HAARLEM – De hele wereld staat momenteel stil en in het teken van de problemen met het COVID-19 virus. Dit heeft ook gevolgen voor de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland 2019/2020. De organisatie heeft ervoor gekozen deze niet op woensdag 20 mei in de Philharmonie Haarlem te organiseren.

“Na zorgvuldige afweging is besloten dat we op dit moment met alle voorbereidingen die nodig zijn de finaleavond van 20 mei niet door kunnen laten gaan en verschuiven richting najaar. Erg jammer maar een volkomen logische beslissing aangezien alle genomineerde bedrijven op dit moment wel iets anders aan hun hoofd hebben”, laat de organisatie weten.

Uitstellen

“De Jury zou komende week de top 10 per categorie (MKB-Klein, MKB-Midden, Grootbedrijf) bekend maken en heeft besloten deze beslissing uit te stellen tot een later moment. Exacte planning en bekendmaking van de top 10 krijgen de genomineerden nog te horen. De bedrijfsbezoeken voor de nieuwe categorie De Belofte zullen ook worden uitgesteld.”

Nieuwe datum

De nieuwe datum voor de finale van de OVNH 2019-2020 is gekozen; Dinsdag 3 november 2020 in de Philharmonie Haarlem. De organisatie geeft aan al druk bezig te zijn om alle voorbereidingen en nieuwe tijdsplanning voor deze avond verder vorm te geven. “Op naar een corona-vrije wereld en heel veel succes voor alle ondernemingen in deze moeilijke tijd,” sluit de organisatie het updatebericht af.

Ondernemingsverkiezing OVNH uitgesteld naar 3 november 2020Populair deze week

To Top
*/ ?>