Westfriesland

Plantenkwekerij Gitzels wint de Westfriesland Méér Prijs

HOORN – Ruim 900 aanwezige ondernemers en ondernemende bezoekers aan het Westfries Ondernemersgala hebben drie prachtige winnaars gezien. Als laatste won Plantenkwekerij Gitzels uit Wervershoof de Rabobank Westfriesland Méér Prijs. Volgens de jury waren zij de beste van de drie genomineerde bedrijven.

De WBG Runner Up prijs werd gewonnen door Arnoud Ruiter van Oranje Buiten. In ruim 6 jaar tijd heeft hij een portacabin kunnen uitbreiden tot een grote strandtent in de haven van Marina Kaap Hoorn met veel horecavoorzieningen. De Van der Valk publieksprijs ging naar Frank Vlaar van Sportcentrum Hoorn.

De avond

Even na 20.15 uur begon de goed gevulde avond. De Hoornse presentator Chris Wobben mocht het gala voor het eerst presenteren en deed dat met verve. De inhoud was gevarieerd. Een kijkje in het leven van zakenvrouw van het jaar Mireille Kaptein, algemeen directeur van zuivelbedrijf Kaptein in Heiloo Najib Amhali kreeg de hele zaal mee met zijn komisch verhaal. Een hotelier zal de avond net iets ander beleefd hebben. De afterparty was aan Anita Meyer goed besteed. De beentjes gingen los tijdens ‘Why tell me why’. De Dj maakte het feest af tot 0.30 uur. De avond om het ondernemen te vieren was over, op de naar de volgende dag met nieuwe zaken.

De prijsuitreikingen

Later vandaag volgen de interviews met de winnaars en een uitgebreide foto serie van deze ondernemersavond. Bekijk hier de bekendmaking van de prijzen zoals deze ook live te zien waren op onze facebookpagina.

WBG Runner Up Prijs

Het Ondernemersgala WF is begonnen. Volle zaal zit na de opening door presentator Chris Wobben. De eerste prijs van de avond is voor de WBG – Westfriese Bedrijvengroep. Kijk live mee. Terugkijken + foto’s vrijdag op www.westfrieslandinbedrijf.nl

Gepostet von Westfriesland in Bedrijf am Donnerstag, 13. Februar 2020

Van der Valk Publieksprijs

Nu de publieksprijs

Gepostet von Westfriesland in Bedrijf am Donnerstag, 13. Februar 2020

Westfriesland Méér Prijs

Nu de westfriesland meer prijs. De winnaar is…. Plantenkwekerij Gitzels B.V. Vrijdag meer video’s en foto’s met interviews via www.westfrieslandinbedrijf.nl

Gepostet von Westfriesland in Bedrijf am Donnerstag, 13. Februar 2020

 

Plantenkwekerij Gitzels wint de Westfriesland Méér PrijsPopulair deze week

To Top
*/ ?>