Westfriesland

Supermarkt Deen wil in mei eigen loyaliteitskaart en App starten

HOORN – De Hoornse Supermarktketen Deen gaat een eigen loyaliteitsprogramma starten. Het plan is om dit programma in mei te gaan lanceren in combinatie met een grote reclamecampagne.

Directieleden Joost Deen en Marcel van de Kerkhof vertellen aan vakblad Distrifood over dit plan. “Het gaat om een vernieuwing van onze app. Daar is ook een functionaliteit in opgenomen waarmee klanten kunnen sparen voor vouchers voor korting op hun boodschappen.”

App en kaart

De klanten kunnen via een App of een fysieke kaart hun aankopen registeren en sparen voor kortingen. Hoe het loyaliteitsprogramma gaat heten is nog niet bekend. “De naam van het programma houden we nog even voor onszelf. Het wordt echt supergaaf,” aldus Joost Deen. Wij als redactie zetten ons geld op de naam ‘DailyDeen’.

Het pas in de markt waar veel klantdata steeds meer waarde krijgt. Deen is zeker niet de eerste met een dergelijk spaarsysteem. De bonuskaart van Albert Hein is waarschijnlijk de bekendste in de supermarktbranche. Recent heeft Lidl haar spaarprogramma gelanceerd onder de naam Lidl Plus.

Supermarkt Deen wil in mei eigen loyaliteitskaart en App startenPopulair deze week

To Top
*/ ?>