Westfriesland

Terugkijken [video] Talkshow over en met Westfriese ondernemers

ENKHUIZEN – Enkhuizen was 12 maart het toneel van de talkshow NV Noord-Holland Noord. De talkshow concept was dit keer op bezoek bij Enkhuizen Onderneemt, die dit jaar haar 40 jarig jubileum viert.

In Brouwerij De Werf gingen presentatoren Jaap Sluis en Bas de Regt in gesprek met diverse gasten, waarbij het ondernemen centraal staat. Alkmaar Centraal registreerde de talkshow voor achteraf terugkijken. De gasten spreken in een uur onder meer over cyber crime, crowdfunding en open hiring.

Talkshow

De talkshow NV Noord-Holland Noord is voor, door en met ondernemers en is een initiatief van het Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid (RPA nhn). In een informele setting nemen de presentatoren de toehoorders mee langs de belangrijkste landelijke en regionale ontwikkelingen, vraagstukken, creatieve oplossingen en innovaties. De gasten spraken onder meer over cyber crime, crowdfunding en open hiring.

Gasten

Op de bank van de NV verschenen deze keer Willem Sodderland van Seamore, Jumbo filiaalmanager Dirck Slabbekoorn, Wilma Peelen van Sneeboer, Ton de Rooij van De Garden, Werksaam-directeur Marjolijn Dölle, Jan Jacob Jaasma van het Martinuscollege, Ben Tap van RPAnhn, Ciska Pouw van de Westfriese Zorg Academy, Jeroen Mulder van Nautisch Enkhuizen, Wereldkampioen Michiel Insinger en burgemeester Jan Nieuwenburg.

Ook WBG-voorzitter Hans Huibers laat van zich horen tijdens deze editie van NV NHN. Muzikaal intermezzo wordt verzorgd door muzikant Joey Vriend.

Foto’s

Foto’s van deze middag zijn te bekijken via onze facebookpagina.

Video

Terugkijken [video] Talkshow over en met Westfriese ondernemersPopulair deze week

To Top
*/ ?>