Westfriesland

Thuis meekijken met bekendmaking prijzen van Westfries Ondernemersgala

HOORN – Donderdagavond 13 februari 2020 om 20.00 uur begint het Westfries Ondernemersgala in Schouwburg Het Park. Een avond waarbij het ondernemen wordt gevierd, 10 genomineerde bedrijven in het zonnetje worden gezet en drie bedrijven met een prijs naar huis gaan. Woensdag werd bekend dat zowel het diner als ook het gala is uitverkocht. Net als de afgelopen jaren, is ook dit jaar Westfrieslandinbedrijf.nl er weer live bij.

Het programma wordt gepresenteerd door Chris Wobben uit Hoorn. Mireille Kaptein, algemeen directeur van zuivelbedrijf Kaptein in Heiloo en tevens Zakenvrouw van het Jaar 2019 zal haar ervaring met het ondernemerschap delen en Najib Amhali voegt aan de avond de gulle lach toe. Anita Meijer gaat het podiumprogramma afsluiten met een spetterend eind optreden, de start van de grootse netwerkborrel.
Genomineerden en prijzen

Achtereenvolgens worden drie ondernemersprijzen uitgereikt. De WBG Runner Up prijs voor een bedrijf die nog 10 jaar bestaat en zich op een positieve wijze binnen en buiten de regio toont. Genomineerden zijn: Biocare Products, Oranje Buiten en Imming Logistics.

Waar de overige twee prijzen door de vakjury zijn bepaald, heeft bij de Van der Valk Prijs het publiek de grootste stem. Hierop kon tot woensdag 12.00 uur worden gestemd. In deze categorie vijf genomineerden: Bouchier Sport 2000, Buysman Kruiden, Kareltrans, Sportcentrum Hoorn en Veldhuis Zonwering.

De grootste prijs en erkenning is voor de Rabobank West-Friesland Méér Prijs. Een prijs voor een bedrijf welke haar sporen heeft verdiend en met trots onze regio vertegenwoordigd. De genomineerden zijn: 706 Seating Group, Plantenkwekerij Gitzels en Knipping Kozijnen.

Volg Westfrieslandinbedrijf op facebook, dan krijg je een melding als wij onze livestream beginnen.
Live facebookstream

Collega’s, familie, buren en vrienden kunnen via facebook live meekijken naar de bekend making van de prijzen. Deze worden via een livestream gedeeld op onze facebookpagina en is hieronder te kijken. De exacte tijden zijn niet bekend, dus wellicht de pagina een keer verversen [F5].

Thuis meekijken met bekendmaking prijzen van Westfries OndernemersgalaPopulair deze week

To Top
*/ ?>