Westfriesland

Video’s van genomineerden Publieksprijs; Kijk en stem op jouw favoriet

HOORN – Volgende week donderdag 13 februari 2020 vanaf 20.00 uur start het Westfries Ondernemersgala. In Schouwburg Het Park worden tijdens een spetterende avond de winnaars bekend gemaakt van de Rabobank West-Friesland Méér Prijs, de WBG Runner Up prijs en de Van der Valk Publieksprijs.

Deze laatste prijs is een publieksprijs waarop al veel is gestemd, maar ook nog steeds gestemd kan worden. De afgelopen weken hebben wij de genomineerde bedrijven de kans te geven zich in een kort artikel te presenteren. Speciaal voor het gala zijn er ook fraaie video’s gemaakt om deze vijf kanshebbers een gezicht te geven.

Programma en kaarten

De laatste kaarten gaan deze week in de verkoop. Voor €49,95 heb je dan een compleet verzorgde avond met de presentatie van Chris Wobben die het podium zal delen met  zakenvrouw van het jaar Mireille Kaptein, voor de lach zorgt Najib Amhali en tijdens de after partij gaan de voeten van de vloer met Anita Meijer.

De genomineerden op video

Het stemmen op een van deze bedrijven is mogelijk via de website van het Westfries Ondernemersgala. Bekijk hieronder alle vijf de genomineerde bedrijven in geheel willekeurige volgorde.

Sportcentrum Hoorn

Veldhuis Zonwering

Kareltrans

Buysman Kruiden

Bouchier Sport 2000

Video’s van genomineerden Publieksprijs; Kijk en stem op jouw favorietPopulair deze week

To Top
*/ ?>