Westfriesland

Westfries Ondernemersgala van donderdag is uitverkocht

HOORN – Een ruime dag voor het Westfries Ondernemersgala van donderdag 13 februari 2020 kan de organisatie mededelen dat het is uitverkocht. Al eerder waren de kaarten voor het gala diner allemaal verkocht. “Heel ondernemend Westfriesland zit morgen in het Park Schouwburg. Dat wordt genieten”, schrijft de organisatie bij dit nieuws op de facebookpagina.

Als voorzitter van het bestuur van het Westfries Ondernemersgala kan Colin van der Laan niet anders dan blij en trots zijn. “Ik ben er enorm trots op dat we morgen gewoon volle bak hebben. Niet alleen voor leuk alle bezoekers, maar vooral ook voor de genomineerden. Die krijgen het podium wat ze verdienen. Het gaat een prachtige avond worden! We hebben er als bestuur in ieder geval enorm veel zin in!”

Programma

Het programma in de zaal gaat om de ondernemersprijzen en zal worden gepresenteerd door Chris Wobben. Mireille Kaptein, algemeen directeur van zuivelbedrijf Kaptein in Heiloo en tevens Zakenvrouw van het Jaar 2019 zal haar ervaring met het ondernemerschap delen en Najib Amhali voegt aan de avond de gulle lach toe. Anita Meijer gaat het podiumprogramma afsluiten met een spetterend eind optreden, de start van de grootse netwerkborrel.

Natuurlijk worden er ook weer de ondernemersprijzen uitgereikt. De Rabobank West-Friesland Meer Prijs, De WBG Runner Up prijs en de Van der Valk Publieksprijs.

Thuis live meekijken

Ook dit jaar zal Westfrieslandinbedrijf via facebook alle prijsmomenten als live video streamen. Collega’s, vrienden en familie kunnen dan thuis direct op de hoogte zijn welke van de genomineerde bedrijven de prijs heeft gewonnen. Vrijdagochtend volgt een uitgebreidere video reportage inclusief interviews met de winnaar.

Link: https://www.facebook.com/WestfrieslandinBedrijf/ 

Westfries Ondernemersgala van donderdag is uitverkochtPopulair deze week

To Top
*/ ?>