Westfriesland

Eerste KaapHoorntje voor counsellors Chileense ambassade

DSC_2603-2 (Large)HOORN – Vrijdagmiddag net op het moment dat het zonnetje doorbrak overhandigde Priscilla Wisker van IJssalon Vivaldi het eerste Kaap Hoorntje aan dhr. Antonio Correa en dhr. Jorge Carvajal, beide counsellor (raadslid) van de Ambassade van Chili. Het speciale ijsje voor Kaap Hoorn 400 is vanaf afgelopen weekend te koop bij de vestigingen van IJssalon Vivaldi in Hoorn, Bovenkarspel en Enkhuizen.

Toeval leek deze middag niet te bestaan. De beide heren van de ambassade waren op locatiebezoek bij Manifesto in Hoorn. Dit in verband met de band Bordemar, die door de ambassade wordt afgevaardigd voor de feestelijkheden rond Kaap Hoorn 400.

Ron Wisker van IJssalon Vivaldi had net die dag ervoor eindelijk zijn ‘sleeves’ gehad die het ijs herkenbaar maakt als Kaap Hoorntje. Het combineren van beide activiteiten leek logisch. Met de eerste zonnestralen van de dag kreeg het moment ook nog een extra feestelijk tintje. Klanten kunnen zelf de smaken bepalen van de ijsbollen. “We hebben vorig jaar geprobeerd met ijs met een pepertje erin, maar dat werd geen succes. Mensen houden toch meer van de bekende en zoete smaken,” aldus Priscilla Wisker.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/206055240″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Video

To Top