Westfriesland

Publieksprijs Best Customer Experience Award Men voor Tillemans Tailors

Foto via facebook.com

AMSTERDAM/HOORN – Op zondag 9 juli zijn de winnaars bekendgemaakt van dé landelijke prijs voor zelfstandige moderetailers, de Dutch Retail Experience Awards. Overal winnaar werd Tenue de Nîmes een jeans winkel uit Amsterdam. Maar ook feest voor de Hoornse modewinkel Tillemans Tailors.

In totaal werden er acht Awards uitgereikt met zowel een vakjury als een publieksprijs. In de Best Customer Experience Award – Men was Jorg Tillemans van Tillemans Tailors genomineerd. Het publiek bleek massaal op deze Hoornse winkel te hebben gestemd en was daarmee duidelijk de nummer 1 bij de publieksprijs. Met een ruime 9,5 heeft Tilleman Tailors ook een van de beste beoordelingen ontvangen van het publiek. “In combinatie met de meeste stemmen, zorgt dat ervoor dat ze met stip op nummer 1 zijn geëindigd!”, aldus het juryrapport. De juryprijs ging naar Uptown in Den Haag.

Lees ook: Tillemans Tailors genomineerd voor Dutch Retail Experience Award

Juryrapport

De rest van het juryrapport sprak ook lovende woorden voor Tillemans Tailors; “De zeer persoonlijke, klantgerichte en deskundige benadering van de eigenaar  zorgt ervoor dat de klant het gevoel heeft dat er een stapje extra gezet wordt en dat wordt erg gewaardeerd. Het publiek de algehele beleving uitzonderlijk, door de combinatie van de locatie, het interieur, de collectie en de tailor. De klanten zijn verrast door de kennis van het materiaal, de stoffen en het vakmanschap. Jorg Tilleman zorgt ervoor dat de klant het idee heeft dat hij een woonkamer binnenkomt en niet een winkel.”

De reacties van Jorg en zijn vrouw Katinka zijn kort en bondig en spreken vooral de trots uit van het winnen van deze Award. “Schatje het is je gewoon gelukt! Publieksprijs Best Customer Experience Award Men. Ik ben echt super trots op je!.”

Opnieuw Hoorn

Daarmee komt er opnieuw een Award naar Hoorn. Vorig jaar won Raymond Groot in de categorie Best Customer Experience Award Leather and shoes. Een overzicht van alle winnaars zijn hier te bekijken.

Interview

Na de nominatie werd Jorg Tillemans hierover geinterviewd in het ondernemersradioprogramma Westfriesland in bedrijf op Radio Hoorn.

Publieksprijs Best Customer Experience Award Men voor Tillemans Tailors
To Top