Westfriesland

Abovo Media behaalt drie topnoteringen in Emerce100

HOORN – Het Hoornse mediabureau Abovo Media heeft drie topnoteringen in de Emerce100 2018 behaald. Deze lijst van Emerce toont hoe beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business, de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche in het afgelopen jaar hebben beoordeeld.

Abovo Media behaalde in de sector Mediabureaus de nummer één positie. Binnen de sector Tradingdesk Bureaus eindigde het bureau als enige bovenaan. Mediabookers.nl behaalde de hoogste notering als onafhankelijke Tradingdesk. “Een prestatie om trots op te zijn,” reageert het bedrijf vol trots op haar website.

Lees ook: Topposities Abovo Media bij Emerce beste bedrijven in e-business 2017

Beoordelingen

Mediabookers kent een topscore score van 6.5 sterren in de categorie Tradedesks en is daarmee met kop en schouders de nummer 1 na een gedeelde 1e plaats in 2017. Ook in de categorie Tradingsdesk bureau’s scoort Abovo Media goed. Met 5.5 sterren goed voor de kopplek, de nummer twee volgt met 4,5 sterren. De koppositie bij Mediabureau’s moet gedeeld worden met nog 12 andere mediabureau’s. “Opnieuw alleen redelijk tot gemiddelde waarderingen voor de mediabureaus, zonder uitschieters”, kenmerkt Emerce deze ranglijst.

Trots

Rein Vogel, eindverantwoordelijk voor Digital bij Abovo Media en ook verantwoordelijk voor het digitale label Digital Brixx: “Uiteraard zijn wij heel trots op deze uitslag. Wat ik daar zo mooi aan vind, is dat we zowel op technologie als dienstverlening erg hoog scoren. Ik denk dat dit precies weergeeft waar Abovo voor staat: innovatieve technologie en een scherp oog voor de klant. Altijd kijken of het beter kan. Dat zit in het DNA van Abovo. En die klantbereidheid nemen wij heel serieus. Het is een resultaat van echt teamwork tussen de strategen, planners, developers, creatieven en niet in de laatste plaats het programmatic team van Abovo Media.”

Complete lijst

Binnen de gehele mediawereld en e-commerce zijn er 43 categorieën beoordeeld. Bekijk alle lijsten via Emerce.

Abovo Media behaalt drie topnoteringen in Emerce100
To Top
*/ ?>