Westfriesland

Heron Auto Zwaag verhuist Audi sales activiteiten naar Purmerend

Foto heronauto.nl

ZWAAG – Per 1 september 2018 verhuist Heron Auto Zwaag haar Audi verkoopactiviteiten naar Heron Auto Purmerend. Voor Audi service en onderhoud kan men zowel bij Heron Auto Zwaag als Heron Auto Purmerend terecht. Dit maakte het bedrijf vrijdag bekend.

Peter Kuin, Audi Verkoopadviseur bij Heron Auto Zwaag maakt vanaf die datum onderdeel uit van het Audi Team in Purmerend. “Ons nieuwe Audi pand in Purmerend voldoet aan de laatste huisstijleisen van de importeur. We hebben zelfs een 360 graden fotostudio en een Virtual Reality Room. In VR Room kan de klant de Audi geheel naar eigen wens configureren en ook echt ‘beleven’.”

Service en onderhoud

Het bedrijf geeft aan dat voor service en onderhoud de klanten in zowel Zwaag als Purmerend van harte welkom blijven. “Wij verhuizen alleen onze sales activiteiten naar Purmerend. Dit betekent dat u vanaf september voor onderhoud, service en reparaties zowel welkom bent in Zwaag als in Purmerend. Onze service adviseurs en monteurs staan voor u klaar.

Purmerend

Het Audi pand in Purmerend is gevestigd op bedrijventerrein Baanstee-Noord. Het terrein ligt direct aan de N244, vlakbij afslag 6 van de rijksweg A7.

Heron Auto Zwaag verhuist Audi sales activiteiten naar Purmerend
To Top