Westfriesland

‘Nieuwe naam Hero Interim Professionals past beter voor wie we dagelijks werken’

WOGNUM – Intermediair, broker en payroller Hero Business Solutions heeft haar naam gewijzigd in Hero Interim Professionals. Een naam die gekozen is om recht te doen aan haar dienstverlening, maar vooral aan de interim professionals waar zij voor werken. De nieuwe naam maakt deel uit van de nieuwe positionering en moet volgens Algemeen Directeur Jeroen de Vries bijdragen aan het behalen van de ambities van het sterk groeiende bedrijf uit Wognum. Ook de nieuwe pay-off ‘Working for you” maakt daar deel van uit.

“Het lijkt misschien een kleine nuance, maar wel één die een groot verschil maakt”, verklaart De Vries de keuze voor de nieuwe naam. “Deze nieuwe naam maakt meteen duidelijk voor wie we dagelijks met veel toewijding werken en die helderheid werkt goed in onze markt. We hebben dat daarom ook terug laten komen in de nieuwe pay-off ‘Working for you’ waarmee we interim professionals en opdrachtgevers centraal stellen”.

Groei

Hero groeit de laatste jaren behoorlijk en heeft grote ambities. Onlangs is het bedrijf door nlgroeit uitgeroepen tot Top250 Groeibedrijf. “Een mooie erkenning voor de ontwikkelingen die we hebben doorgemaakt. Maar tegelijkertijd ook een aanmoediging om die groei de komende jaren verder uit te breiden”, vervolgt De Vries. “Stilzitten is geen optie wat mij betreft”.

Nepal

Juist in tijden van groei vindt de ondernemer het belangrijk om iets terug te geven. Daarom zet hij zich met zijn bedrijf een jaar lang in voor een goed doel; kinderen in Nepal helpen om de basisopleiding af te ronden. “87 op de 100 kinderen in Nepal moeten vanwege armoede de basisopleiding voortijdig beëindigen. Met alle nare gevolgen van dien … cijfers en feiten waar wij oprecht stil van werden. Snel daarna besloten we te gaan helpen, om zoveel mogelijk kinderen toekomstperspectief te kunnen bieden. Dit doen we in samenwerking met Stichting Hart4onderwijsNepal.”

Hero onderneemt in 2018 allerlei activiteiten om geld in te zamelen, zo ook een benefietdiner met veiling, op 7 juni bij The Harbour Club in Amsterdam-Oost. Dolf Jansen en Peter R. de Vries hebben hun medewerking aan deze avond reeds toegezegd. De entree bedraagt 100 euro p.p. en dit komt volledig ten goede aan het goede doel. Ook op de gastenlijst komen? Stuur dan een mail naar: events@heromail.eu.

To Top