Westfriesland

Noord-Hollandse Materialen Kring denkt mee aan innovatie Bercomex

HOORN – Dinsdag 30 oktober stelde Bercomex zijn deuren open voor de Noord-Hollandse Materialen Kring.  Het thema ‘innovatie’ stond deze dag centraal. Technische ondernemers ontmoetten elkaar in Hoorn voor een leerzame dag vol met presentaties en interactieve workshops.

De middag werd afgetrapt door Gerben Schouten en Wim Hartog, CEO en COO van Bercomex. De gasten kregen hierbij een rondleiding door het gehele gebouw, van sales tot en met de productie. Werknemers van Bercomex lieten de ondernemers met eigen ogen het bedrijf en de innovaties zien. Daarna kregen de genodigden een workshops en een case voorgeschoteld, waarbij ze konden meedenken aan een van Bercomex’ meest innovatieve projecten: de Furora Rosa.

Bercomex

Bercomex is een Nederlands familiebedrijf dat is gespecialiseerd in snijbloemenverwerking. Al ruim tachtig jaar bedenken, ontwikkelen en onderhouden ze innovatieve machines. Een van deze innovatieve machines is de Furora Rosa. Een volautomatische machine die de lengte en kwaliteit van de stelen van rozen meet door middel van camera’s, ze op de juiste lengte snijdt en tenslotte bost.

Noord-Hollandse Materialen Kring denkt mee aan innovatie Bercomex
To Top