Westfriesland

Jachtwerf Stofberg uit Enkhuizen wint OOM-Award (samen met ARU uit Assendelft)

ENKHUIZEN – De eerste winnaars van de OOM-Awards 2019, de onderscheiding voor het meest actieve (metaal)leerbedrijf in de regio, zijn bekend: in Noord-Holland eindigden ARU uit Assendelft en Jachtwerf Stofberg uit Enkhuizen samen op de eerste plek. De uitreiking was woensdagavond in het Oude Slot in Heemstede.

“ARU zorgt niet alleen dat het personeel up-to-date is met de laatste ontwikkelingen”, aldus de jury. “Het bedrijf geeft ook continu ruimte aan vmbo-stagiairs en mbo-leerlingen op alle niveaus, zowel in de bbl als in de bol. ARU is een prima bedrijf om als leerling een vakopleiding te voltooien. Daarnaast is ARU een prima plek om te zijn, te werken en jezelf te ontwikkelen.”

Vakmanschap

Ook over Jachtwerf Stofberg waren de juryleden unaniem te spreken. En daarom heeft de jury besloten beide bedrijven de OOM-Award Noord-Holland 2019 toe te kennen: “Jachtwerf Stofberg heeft al jaren een continue stroom van stagiairs. Stofberg is een bijzonder bedrijf waar een grote inspanning wordt geleverd om het vakmanschap op de jonge scheepsbouwer over te brengen. Stofberg is daarmee terecht winnaar van de OOM-Award Noord-Holland 2019, samen met ARU.”

Jachtwerf Stofberg stelt zich voor

Over de OOM-Award

De OOM-Award is een initiatief van OOM, het scholingsadviesbureau van de sociale partners in de metaalbewerking. Ons gezamenlijke doel is het vakmanschap in de sector naar een hoger plan tillen. Bij OOM zijn een kleine 14.000 bedrijven en circa 145.000 werknemers aangesloten. De bestuurders van OOM zijn afkomstig uit Koninklijke Metaalunie, FNV Metaal, CNV Vakmensen en De Unie. Kijk voor meer informatie op www.oom.nl.

Jachtwerf Stofberg uit Enkhuizen wint OOM-Award (samen met ARU uit Assendelft)Populair deze week

To Top
*/ ?>