Westfriesland

Ondernemers uitgenodigd voor lunchgesprek economische visie gemeente Hoorn

HOORN – “Wat voor stad moet Hoorn zijn over tien jaar? Waar liggen onze economische kansen en mogelijkheden? Op welke bedrijvigheid moeten we inzetten en welke rol kunnen ondernemers en gemeente daarin spelen?” Dit zijn de vragen die de gemeente Hoorn stelt in haar uitnodiging naar ondernemers voor deze lunchbijeenkomst.

De gemeente Hoorn werkt samen met Buck Consultants aan een economische visie voor onze stad. Dat doet de gemeente graag samen met ondernemers. Vorig jaar is een eerste analyse gemaakt. Nu volgt de fase waarin de bevindingen en aanbevelingen bespreken worden met betrokkenen, zoals ondernemers uit de gemeente Hoorn.

Uitnodiging

Daarom nodigen zij op vrijdag 8 februari ondernemers uit om in gesprek te gaan met de gemeente en medewerkers van Buck. Het lunchgesprek op het stadhuis begint om 11.00 en eindigt om 13.00. Paul Bleumink en Christiaan de Groot van Buck horen dan uw visie op onze toekomstige economie.

Aanmelden

Meld u aan door voor donderdag 7 februari 16.00 uur via een mail aan s.schaffers(AT)hoorn.nl. Vermeld daarbij ook uw bedrijfsnaam. U ontvangt dan een achtergrondartikel ter voorbereiding op de bijeenkomst.

Ondernemers uitgenodigd voor lunchgesprek economische visie gemeente Hoorn
To Top