Westfriesland

Tips voor ondernemers over aanbesteden

REGIO – Wanneer u als ondernemer een grote opdracht voor een gemeente wilt doen, dan moet u daarvoor inschrijven op een aanbesteding. Regio Noord-Holland Noord zet alle tips en trucs op een rijtje.

Overheden zijn verplicht op die manier te werken. Achterliggende gedachte is dat er zoveel mogelijk eerlijke concurrentie is om zo leveringen, diensten en werken in te kopen met de juiste prijs- en kwaliteitsverhouding.

Flyer over aanbesteden

Aanbesteden wordt vaak gezien als een drempel en ingewikkeld. En dat is zonde, want er zijn veel kansen voor (regionale) ondernemers om opdrachten voor de overheid uit te voeren. De overheden uit Noord-Holland Noord hebben daarom in een flyer uitgelegd welke stappen u als ondernemer moet doorlopen en waar u aan moet denken bij het inschrijven op een aanbesteding.

De overheden in de regio Noord-Holland Noord doen er alles aan om het ondernemers makkelijker te maken. Zo hanteren zij op veel onderdelen hetzelfde beleid, dezelfde inkoopvoorwaarden en modelovereenkomsten.

Flyer

Bekijk de flyer aanbesteden in de regio Noord-Holland Noord (pdf, 1.442 kB). Lees verder op de pagina Inkoop en aanbesteding.

Tips voor ondernemers over aanbesteden
To Top
*/ ?>