Westfriesland

Genomineerd Publieksprijs WFGala: Sportcentrum Hoorn al 35 jaar een begrip

REGIO – Een van de prijzen tijdens het Westfries Ondernemersgala van 13 februari in Schouwburg Het Park, is de Van der Valk Publieksprijs. Wij mochten de genomineerden al eerder bekendmaken en vroegen aan alle vijf de bedrijven om zich voor te stellen. Tot en met eind januari stellen de genomineerden zich voor: Kareltrans Personenauto’s, Veldhuis Zonnewering, Bouchier Sport, Sportcentrum Hoorn en Buysman Kruiden. Stemmen kan via deze pagina van www.wfgala.nl.

Deze serie is een samenwerking tussen de redacties van OnsWestfriesland.nl (dagelijks nieuws), Westfrieslandinbedrijf.nl (zakelijk nieuws) en Werkbij Westfriesland (Carriereplatform van opleiding naar werk in de regio).

Sportcentrum Hoorn

Sportcentrum Hoorn is al 35 jaar een begrip in Hoorn. Wat in 1985 is begonnen als ‘Tenniscentrum Hoorn’ is ondertussen uitgegroeid tot een fitness, squash-, padel- en tenniscentrum in één.

Team Sportcentrum Hoorn

“7 dagen per week zorgt ons team van ruim 60 man personeel dat alles hier op rolletjes loopt. Van horecapersoneel tot schoonmakers en van instructeurs tot personal trainers. Dit team zorgt ervoor dat het de leden qua sport, spel en ontspanning aan niets ontbreekt,” aldus Frank Vlaar, eigenaar van Sportcentrum Hoorn.

Nieuwste trends

Sportcentrum Hoorn gaat mee met de nieuwste trends. Op het gebied van racketsport is dat de nieuwste sensatie Padel en op het gebied van fitness zijn dat eGym, Rumble Fit, Cycling en Hot Yoga. Afgelopen jaar is er een gloednieuwe RUMBLE ROOM geopend waarin meerdere keren per dag bokslessen worden gegeven. Daarnaast is er een moderne yogastudio voor (Hot) Yogalessen. Verder is er een groot sportaanbod voor senioren met speciale lessen zoals Cycling Plus, FX Senior, Sportief Plus en Yoga Senior.

Ontspanning

Naast alle sportfaciliteiten is afgelopen zomer ook de horeca in een nieuw jasje gestoken. Je kunt na het sporten met de andere leden in een sfeervolle ruimte napraten en genieten van heerlijke smoothies en gezonde sandwiches. Én voor de ultieme ontspanning kun je na het sporten gebruik maken van de sauna en stoomcabine.

Genomineerd Publieksprijs WFGala: Sportcentrum Hoorn al 35 jaar een begripPopulair deze week

To Top
*/ ?>