Westfriesland

Terugblik op het Westfries Ondernemersgala 2019 [video/fotos]

HOORN – Donderdagavond 14 februari 2019 werd de liefde voor het ondernemen gevierd in Schouwburg Het Park. De liefde stond centraal, hoe kan het ook anders op Valentijnsdag.

Tijdens het ondernemersgala gepresenteerd door Robert ten Brink werden drie ondernemersprijzen uitgereikt. De Westfriesland Méér Prijs voor LVS Autogroep, de WBG Runner Up prijs voor Sense Keukens en de publieksprijs ging met ruim 32% van de 19.000 stemmen naar Duijn Team Sport.

2020

Dit jaar wordt het Westfries Ondernemersgala gepresenteerd door Chris Wobben. Mireille Kaptein, algemeen directeur van zuivelbedrijf Kaptein in Heiloo en tevens Zakenvrouw van het Jaar 2019 zal haar ervaring met het ondernemerschap delen en Najib Amhali voegt aan de avond de gulle lach toe. Anita Meijer gaat het podiumprogramma afsluiten met een spetterend eind optreden, de start van de grootse netwerkborrel.

Voor de publieksprijs kunt u nog stemmen tot en met woensdag 12 februari 16.00 uur. Bekijk de videopresentaties hier en stem op uw favoriet.

Live bekendmaking

Maar wie pakken dit jaar de prijzen? Via de facebookpagina van Westfriesland in bedrijf kunt u ook dit jaar weer live meekijken vanuit de zaal tijdens de prijsbekendmakingen. Bekijk hieronder hoe dat ik 2019 ging.

Video

Compilatie van uitreikingen en interviews met de winnaars van 2019

Live via facebook

Net als vorig jaar konden collega’s, vrienden, familie thuis live meekijken met de bekendmaking van de ondernemersprijzen.

De WBG Runner Up prijs

De eerste prijs van de avond Ondernemersgala WF de WBG – Westfriese Bedrijvengroep Runner Up Prijs. De winnaar is ….. Sense Keukens uit Hoorn.Bekijk alles terug via: westfrieslandinbedrijf.nl/ondernemen/2019/winnaars-gala-van-der-linden-van-sprankhuizen-sense-keukens-en-duijn-teamsport-video

Gepostet von Westfriesland in Bedrijf am Donnerstag, 14. Februar 2019

De Van der Valk Publieksprijs

Nu de tweede prijs de Van der Valk Hotel Hoorn publieksprijs. Wie van de vijf genomineerden heeft de meeste stemmen … #live Ondernemersgala WF in Schouwburg Het Park. Winnaar is …… Duijn TeamsportBekijk alles terug via:westfrieslandinbedrijf.nl/ondernemen/2019/winnaars-gala-van-der-linden-van-sprankhuizen-sense-keukens-en-duijn-teamsport-video

Gepostet von Westfriesland in Bedrijf am Donnerstag, 14. Februar 2019

Opnieuw uitreiking verbrande prijs aan Karsten Tenten

Oud winnaar Karsten Tenten heeft opnieuw de Westfriesland Meer Prijs uitgereikt gekregen. De eerste was door de grote brand verwoest. Ondernemersgala WF #wfgalaBekijk alles terug via: westfrieslandinbedrijf.nl/ondernemen/2019/winnaars-gala-van-der-linden-van-sprankhuizen-sense-keukens-en-duijn-teamsport-video

Gepostet von Westfriesland in Bedrijf am Donnerstag, 14. Februar 2019

De Rabobank West-Friesland Meer Prijs

Na een interactief ondernemersverhaal van Ali B (omzet 8 mln en 22 personeel) nu de laatste prijs. Rabobank West-Friesland Meer Prijs. De winnaar is … Van der Linden van Sprankhuizen #HoornBekijk alles terug via: westfrieslandinbedrijf.nl/ondernemen/2019/winnaars-gala-van-der-linden-van-sprankhuizen-sense-keukens-en-duijn-teamsport-video

Gepostet von Westfriesland in Bedrijf am Donnerstag, 14. Februar 2019

Foto’s

We vieren de liefde voor het ondernemen. Foto's van voor, tijdens en na het ondernemersnemergala. Kijk voor meer…

Gepostet von Westfriesland in Bedrijf am Freitag, 15. Februar 2019

Terugblik op het Westfries Ondernemersgala 2019 [video/fotos]Populair deze week

To Top
*/ ?>