Westfriesland

WBG Runner Up Prijs: Oranje Buiten, Imming Logistics of Biocare Products?

HOORN – Vrijdag aan het eind van de middag was de jury eruit. Na een periode van nomineren van bedrijven en een selectie door de vakjury zijn de finalisten van de WBG Runner Up prijs bekend. Een van deze drie bedrijven gaat op 13 februari 2020 met de bokaal naar huis.

Eerder zijn de vijf genomineerden voor de Van der Valk Publieksprijs bekend gemaakt. In de vrijdag bekendgemaakte tussenstand werd bekend dat Sportcentrum Hoorn, Kareltrans en Buysman Kruiden in de huidige top3 staan. Bouchier Sport en Veldhuis Zonwering volgen daarachter. Maar voegt voorzitter Colin van der Laan hieraan toe: ‘De bedrijven liggen ontzettend dicht bij elkaar’.

WBG Runner Up Prijs

Deze prijs is voor bedrijven die minder dan 10 jaar bestaan. Welk bedrijf wordt de opvolger van Sense Keukens?

Logo Naam
Oranje Buiten – Hoorn

Strandpaviljoen bij Marina Kaaphoorn in Hoorn.

“Wij zijn nu al super blij en TROTS dat we genomineerd zijn! Op naar 13 februari 2020! Gaan wij alvast onze schoenen poetsen”

Imming Logistics Fine Art – De Goorn

‘Uw arthandling partner voor kunsttransport, kunstvervoer, kunstopslag en kunstverpakkingen’

“Hoera! Zojuist is bekend gemaakt dat Imming Logistics Fine Art behoort tot de drie genomineerden voor de WBG Runner Up prijs 2020! Naast een aantal andere belangrijke criteria zal de jury van het Westfries Ondernemersgala vooral kijken naar innovatief vermogen, financieel beleid en het belang van de onderneming binnen de regio. Op 13 februari wordt de prijs uitgereikt in Parkschouwburg Hoorn. Wij hebben er zin in dus kom maar op.”

Biocare Products – Opmeer

“We staan in de top 3 en op 13 februari 2020 wordt door een onafhankelijke jury een winnaar gekozen van deze prachtige prijs tijdens het ondernemersgala in Schouwburg het Park.

Wat begon als een salon is inmiddels uitgegroeid tot een webshop en “groothandel” met de mooiste en meest pure biologische en duurzame producten. 13 februari gaan we met ons gehele team Biocare vertegenwoordigen voor die gewilde nummer 1 plaats”

De bekendmaking werd vrijdagavond na 20.00 uur in een live stream met deze website bekendgemaakt samen met presentator Chris Wobben van het Westfries Ondernemersgala. Deze gehele video is hier terug te bekijken.

WBG Runner Up Prijs: Oranje Buiten, Imming Logistics of Biocare Products?Populair deze week

To Top
*/ ?>